“EU”: heropvoedingskamp voor andersdenkenden
De “EU” kondigt momenteel heel duidelijk en zichtbaar voor iedereen aan de fundamentele rechten van de burgers te willen beperken. De vrijheid van meningsuiting zal dan niet meer bestaan en verzet is er niet.
 
Dictator Tito wist hoe je met extreme vormen van geweld en met druk een veelvolkerenstaat bijeenhoudt: wie zich politiek niet correct gedroeg, kwam in het concentratiekamp op het eiland Goli Otok (“Naakte Eiland”) in de Adriatische Zee. Tot 25 jaar geleden werden mensen, die zich in Joegoslavië incorrect hadden uitgelaten, daar beestachtig gepijnigd en vermoord.
 
Sindsdien dacht men dat er nooit meer zulke strafkampen in Europa zouden komen. Helemaal fout. Brussel is momenteel op zoek naar een plek waar EU-tegenstanders op een centrale plaats heropgevoed kunnen worden. Dienovereenkomstige plannen werden nu op internet gepubliceerd. En niemand komt hiertegen in verzet. Lees verder
Tom Staal trekt rioolput EU open: Brussel
Gepubliceerd op 24 jun 2013
Doei Straatsburg, hallo Brussel. Tom Staal verlaat samen met gids Daniel van der Stoep de Toren van Babel in Frankrijk en verhuist met de complete Europarlement plus aanhang naar het Palais du Graai in Brussel. Voor ons een autoritje van een kleine vijf uur, voor het EU-parlement een maandelijkse kostenpost van een miljoenmiljard euro. Dat dus totaal geen rendement oplevert, het kost alleen maar. In Brussel ziet Tom Staal weer schandvlek na pisvlek voorbij komen. Inklokken, dagpremie cashen en weer opfokken. En dan boos worden als Tom Staal er iets van zegt. Dit filmpje is niet goed voor eurosceptici met hart- en vaatziekten. Pak alvast maar een houtje, dit gaat niet leuk worden. Maar hier is het feit: dit is alleen een legaal systeem omdat de EU zelf de legaliteit bepaalt. Moreel is dit eurocircus uiteraard compleet verwerpelijk. En op geen enkele manier af te stoppen. De zelf verrijkende moloch houdt zichzelf in stand en er is nauwelijks iets wat u er aan kunt doen.
We leven allemaal in voorlopige vrijheid
In zijn recentste boek 'Zwartboek justitie', met als ondertitel 'Leven in voorlopige vrijheid' stelt journalist Réne De Witte dat België met rasse schreden evolueert naar een politiestaat, een land waar de burgers leven in voorlopige vrijheid, waar burgers zonder blikken of blozen door een ontspoord rechtssysteem worden vermorzeld. De Belgische gevangenissen zitten overvol, met een schrikbarend groot aantal onschuldigen. De onderzoeksrechters misbruiken soms met een tergende lichtzinnigheid de wet op de voorlopige hechtenis om mensen aan te houden en onder druk te zetten. Tijdens gerechtelijke onderzoeken worden vaak de meest elementaire rechten van de verdediging met voeten getreden. België, een vrij land. Met vogelvrije burgers. We publiceren hier zijn woord vooraf. Lees verder

Maak jouw eigen website met JouwWeb