Door: Micha Kat op 18 februari, 2012
LAATSTE NIEUWS: ARTS TULLEKEN WORDT NU GEDEMONISEERD OMDAT HIJ DE WAARHEID VERTELDE EN DE RVD-SPIN DOORKRUISTE
 
EXTRA: CORRUPTE MSM BUITELEN RUZIEND EN LIEGEND OVER ELKAAR HEEN IN ZAAK-FRISO * LEES MEER HIERONDER EN OP NRCOMBUDSMAN
 
BREAKING * BREAKING * BREAKING: FRISO LIGT KOUD ONDER DE SNEEUW OF JUSTITIE GAAT DE ZAAK-VAATSTRA WEER OPPAKKEN, EEN MOORDPARTIJ WAARBIJ FRISO VOLGENS BRONNEN AANWEZIG ZOU ZIJN GEWEEST * THE PLOT THICKENS
 
BINNENKORT OP DEZE SITE: ALLES OVER SKULL & BONES WAARVAN FRISO LID WAS VAN EEN NEDERLANDSE AFTAKKING * HUIS VAN ORANJE: LEVENSGEVAARLIJKE KILLERS

UPDATE: De verklaring van journaliste Jannetje Koelewijn zou incorrect geweest zijn aangaande de medische toestand van Friso. Maar ze zit gewoon bij het rechte eind hoor lieve dames en heren, de RVD en het koningshuis hebben weer een charme offensief nodig om overeind te blijven. De RVD en het koningshuis willen het maximale uit deze gebeurtenis halen door zo “zielig” mogelijk over te komen. Er is werkelijk NIETS wat hun rijkdommen en hun positie in dit land nog rechtvaardigen, het enige wat je dan nog kunt doen is de “zieligheid” zelve gaan spelen. Jannetje, wiens man Kees Tulleken arts is bij UMC Utrecht, heeft zoals een goed journalist betaamt, de waarheid verteld. En dat druist 100% in tegen het Bilderberg charme-offensief van de RVD en het koningshuis. Daar waar vroeger elke zet op het schaakbord in het voordeel uitviel van de “onderdrukker”, lijkt hedentendage de “waarheid” het gelijk aan haar kant te hebben. Het enige wat de koninklijke Televaag, de RVD en de rest van die duistere kliek dan nog kunnen, is Jannetje tot de grond toe afbranden. Jannetje, ondanks je liefde voor het koningshuis, vind ik je een held omdat je nog weet wat het vak van journalist inhoud en heet ik je tevens welkom aan de zijde van de “wakkere” bevolking (want als je dat nu nog niet bent, dan ga je dat de komende dagen zeker worden). Luister hier naar het gesprek met het door Goldman Sachs betaalde BNR MSM radio en hoor hoe deze stoorzender de ter goeder trouw handelende Jannetje in diskrediet probeert te brengen:
Analyse: De zaak is met name zo interessant omdat het gaat over mogelijk (zwaar) hersenletsel van Friso. Als we uitgaan van de hypothese, ondersteund door bewijs, dat Friso een maniakale en levensgevaarlijke pervert is in de traditie van prins Hendrik en zijn vader Claus, is het KH (en de RVD) er alles aan gelegen de schade aan zijn hersenen maximaal op te blazen. Dit zeker ook in het licht van de komende troonsbestijging door PWA: een debiele broer van het staatshoofd is wel te verkopen, een pedo-moordenaar als broer niet. Tegen deze achtergrond is de informatie van Jannetje Koelewijn uiterst onwelkom en diende met kracht te worden tegengesproken. Een sterke aanwijzing voor dit scenario is dat het opnieuw De Telegraaf is die door de macht wordt gebruikt als kanaal de leugens naar buiten te brengen cq. ware berichtgeving te corrigeren. In welke zaak zaken we dat precies hetzelfde? Juist ja: de zaak-Vaatstra die zo’n grote rol lijkt te spelen bij alles wat met Friso te maken heeft.
Kijk naar het onderstaande filmpje met EenVandaag in de rol van NRC en De Telegraaf in de rol van beschermer van de pedo-moordenaars: http://www.youtube.com/watch?v=mrrUXBSo6ak
 

Mabeltje (10)
woensdag 8 oktober 2003

 Parijs. Vier september 1995. Het is avond. In een van de grote kamers van de Amerikaanse ambassade maakte een verliefd stel zijn entrée en schudt de hand van Pamela Harriman, Clinton’s ambassadeur in de Franse hoofdstad en gastvrouw bij het diner van die avond. Het zijn Mohamed Sacirbey, de vertegenwoordiger van Bosnië Herzogevina bij de VN, en zijn Nederlandse “verloofde” Mabel Wisse Smit.

Tot de andere aanwezigen behoren Richard Holbrooke (Clinton’s tweede man op Buitenlandse Zaken en afgevaardigde bij de VN) en generaal Wesley Clark (opperbevelhebber van de NAVO-strijdkrachten). Het voornaamste onderwerp van gesprek is daarmee duidelijk: Bosnië Herzogevina.Ruim een maand na het drama in Srebrenica. Erg rustig verloopt het diner niet. Vooral Holbrooke wordt herhaalde malen verzocht om even aan de telefoon te komen. Maar iedereen heeft daar begrip voor. En de gastvrouw is wel zo ervaren dat er geen hinderlijke stilte valt als de minister zich even verwijdert. Zij kent het klappen van de zweep.

Nog in haar jeugd trouwde Pamela Digby met Randolph Churchill, de zoon van Winston. Het huwelijk stelde qua consumptie niet veel voor en duurde ook niet lang. Maar Pamela lag daar voor geen moment wakker van. Dankzij haar huwelijk met Churchill was zij in kringen terechtgekomen waarvan zij had gedroomd. Die van de rijken en machtigen der aarde. En Randolph mocht in de echtelijke sponde niet bijster actief zijn, Pamela haalde al gauw haar schade elders wel in. In de decennia daarop voegde zij heel wat indrukwekkende namen toe aan haar palmares. Onder anderen prins Ali Kahn, Gianni Agnelli, Eli de Rothchild, Spyros Niarchos, Albert Rupp jr., Edward R. Murrow en Averill Harriman. Met die laatste trouwde zij in 1970 toen hij de respectabele leeftijd van 79 had bereikt. Hij was een icoon uit de internationale politiek in al zijn facetten. Ook de smerige. Zo was hij samen met de Duitse industrieel Fritz von Thyssen in 1924 de grondlegger van de Union Banking Corporation. De bank die in later jaren onder de dagelijkse leiding van Prescott Bush (de grootvader van) er ondermeer voor zorgde dat de financiële belangen van Hitlerfinancier Von Thyssen en later ook die van IG Farben ten tijde van het Nazi-regime op zijn minst geen schade opliepen. Bij die manipulaties was ook prins Bernhard betrokken (zie de serie Bush, de Nazi’s en de BV Soestdijk op de Followup-site). En daarmee zijn we terug in Parijs. Bij de weduwe Harriman (sedert 1986) en een van haar gasten, Mabel Wisse Smit. Zij lijken op elkaar. Beiden houden van invloedrijke mannen en gooien als dat nodig is een snuifje sex in de strijd. Pamela had een link met het huis van Oranje via haar overleden echtgenoot. Mabel acht jaar later via haar verloofde Friso. Toeval... juist. Bestaat niet. Stay tuned.
 
Dit bericht is verschenen in Kleintje Muurkrant actueel
 

Maak jouw eigen website met JouwWeb