Corrupte Telegraaf stort donderend in elkaar
MICHA KAT - 20 NOVEMBER 2008
Jaren van strijd op leven en dood tussen de corrupte 'Groep Lunshof' en de mensen die eerlijke journalistiek wilden afleveren brengen de grootste krant van Nederland thans tot een naderende ondergang. Opnieuw wordt een mijlpaal bereikt bij de ineenstorting van de 'oude media'.

Toen ik dit voorjaar op verbluffende wijze door De Telegraaf aan de kant werd geschoven als correspondent te Bangkok wist ik genoeg: een dergelijke schofterige manier van handelen komt alleen voor bij organisaties die tot op het bot zijn gecorrumpeerd. Waarom zouden ze anders niet gewoon doen? Wat staat het hanteren van de meest basale beginselen van intermenselijk contact in de weg? Dat zal ik u uitleggen: angst, veroorzaakt door karrevrachten bagger en stront die het TMG-concern tot een in journalistieke zin criminele organisatie maken. Bij de mafia krijg je ook geen bloemetje mee bij je pensioen.
Lees hier het hele verhaal over het optreden van De Telegraaf dit voorjaar in de 'kwestie-Bangkok'.

Kees Lunshof, Joris Demmink en Felix Rhodius
In deze 'Bangkok-geschiedenis' zou de 'affaire-Lunshof' een bepaalde rol hebben gespeeld. Zie de link hierboven. Thans is er meer duidelijk geworden over wat voor man die Lunshof was en hoe hij 'journalistiek' meende te moeten bedrijven. Diverse bronnen melden mij dat Lunshof zeer close was met de pedofiel Joris Demmink. Zeer close. Extremely close.
 
Daarnaast blijkt uit het dossier Demmink-2 dat de directeur van het kabinet van de koningin Felix Rhodius, een naam die bij voortduring in opspraak komt, een 'verhouding had met de parlementair verslaggever van De Telegraaf'. Dit zou zich hebben afgespeeld ten tijde van Balkenende-1 met de LPF. Demmink en Rhodius zijn in elk geval zeer close: beiden kennen elkaar reeds uit hun studententijd en waren lid van Minerva. Demmink wordt -door Nawijn- ontmaskerd als een van de drijvende krachten achter de 'sloop' van de LPF. Lunshof deed volop mee aan deze 'sloop' en was nota bene de enige journalist van Nederland die Pim Fortuyn in de krant uitmaakte voor imbeciel en dergelijke. Deze lijn heeft overigens de ondergang van De Telegraaf ingeluid -de lezer was juist pro-PIm- en aldus heeft de bejubelde Lunshof zijn krant ook nog eens een doodskus gegeven. Daarnaast had Lunshof -als hij de genoemde 'parlementair verslaggever' is- dus een verhouding met Rhodius waarbij natuurlijk dient te worden opgemerkt dat ook Trix lid was van het team 'sloop LPF' alsmede van Minerva. Wat een ongekende smeerboel. Een neukende pedofiele beestenbende die samenzweren tegen Pim Fortuyn en de LPF met de zegen van Trix! De filmrechten zijn nog niet verkocht, maar dat zal niet al te lang meer duren! Nu begrijpen we ook waarom Lunshof de enige journalist was ooit voor wie de Tweede Kamer een minuut stilte in acht nam bij zijn overlijden: Keesje bedankt!
 
Nu begrijpen we ook waarom er binnenkort een of andere Lunshof-award wordt ingesteld die door Balkenende zelf zal worden gepresenteerd: Keesje bedankt!
 
Ik denk dat ze bij Wakker Nederland wegens een akkefietje dat ik ooit juist in die tijd (Balkenende-1) met Lunshof had op Nieuwspoot zo bang waren dat ik meer te weten zou komen over de handel en wandel van Lunshof van wie zelfs wordt gezegtd dat hij met ministers bordelen bezocht, dat de hoofdredactie stante pede in een kramp is geschoten toen mijn naam opdook! Jammer dat Edwin de Roy destijds niet wist dat ze bij De Telegraaf lagen te naaien met Oranje toen ze hem kapot schreven in de grootste en meest schandalige slandering campaign uit de geschiedenis van de Nederlandse journalistiek (meer dan 200 artikelen)! Had zijn schadeclaim tegen De Telegraaf waarover hij met mij vaak sprak (bij de De Telegraaf wisten ze van mijn contacten met Edwin, dat maakte ze natuurlijk helemaal gek van angst gezien het bovenstaande) ongekend kansrijk gemaakt. Helaas heb ik nu al jaren geen contact meer met Edwin, geen idee waar hij uithangt, maar Edwin, als je dit leest over De Telegraaf en Rhodius: kom op met die claim! Procedeer Wakker Nederland alsnog het graf in! Ze hebben er recht op!

Young Corrupt Captains en de krokettenbakker
Maar de bagger bij De Telegraaf gaat nog veel verder. Vandaag op de voorpagina wordt de nieuwe 'Young Captain' gepresenteerd. Hieraan ligt een netwerk ten grondslag waarin gecorrumpeerde organisaties zijn vertenwoordigd zoals Hill & Knowlton en Greenberg Traurig. Krokkettenbakker Jules 'het lekkerste broodje' Paradijs zit in het bestuur van deze stichting.
Lees meer over deze bende in deze link.

Over zijn graf heen
Kees Lunshof regeert bij Wakker Nederland over zijn graf heen, zoals zo vaak met totaal corrupte despoten. Dat bleek niet alleen uit de behandeling zijdens Wakker Nederland die mij ten deel viel in de Bangkok-kwestie, maar ook uit het Demmink-verraad van Joost de Haas die deze zomer een schandalig stuk produceerde om Lunshof-billenmaat Demmink een reddingsboei toe te werpen, een stuk dat in het licht van de feiten die recent over de pedofiele SG boven tafel zijn gekomen -en waarover De Telegraaf heeft gezwegen- werkelijk weerzinwekkend mag worden genoemd. Zeker als we ons realiseren dat Joris Demmink mede dankzij de corrupte journalistiek van De Telegraaf door kan gaan met het verwoesten van levens van jonge kinderen. Keesje bedankt!

Nuancering
Laat niemand nu beweren dat ik van mening ben dat alles wat De Telegraaf ooit heeft gedaan fout en/of corrupt is. Er hebben, althans tot 2007, heel veel goede stukken in de krant gestaan en het artikel van Joost de Haas en Bart Mos Sexdossiers in doofpot beland was een hoogtepunt uit de Nederlandse journalistiek en dat stuk en andere artikelen over de affaire hebben een grote bijdrage geleverd aan het in kaart brengen van het Nederlandse pedofielen-netwerk. Maar daar gaat het nu niet om; het punt is dat -individuele goede stukken ten spijt- de kern van de krant door en door verrot is en corrupt. Een krant is een eilandenrijk, dat vergeten mensen vaak. Joost en Bart zijn zeer goede journalisten, maar ze worden overruled door machtswellustellingen uit het Lunshof-kamp zoals 'horeca-man' Paradijs. Het is definitief misgegaan toen Joost de Haas en Bart Mos een 'journalistieke prijs' in ontvangst namen uit handen van nota bene Felix Rottenberg. Op dat moment stond niet Joost de Haas op het podium, maar Kees Lunshof. Op dat moment was het tevens afgelopen met De Telegraaf als journalistiek medium.

Natuurlijk wordt de ondergang van De Telegraaf ook en vooral veroorzaakt door 'de economie', maar de wijze waarop Kees Lunshof zijn krant heeft verraden en verkocht speelt hierbij een grote rol. Bedenk eens wat een gouden positie De Telegraaf zou hebben gehad als het vanaf 2000 een meer onafhankelijke koers had kunnen varen en zich als enige krant net als Pim Fortuyn zou hebben gepositioneerd in het kamp van de 'politieke vernieuwers?' Kees Lunshof hield dit tegen vanuit eigen, opportunistische motieven. Een fatale blunder.

Opstand
Het TMG-concern wordt thans lam gelegd door conflicten. In eerste instantie een klassiek conflict tussen redacties en management over ontslagen -de redacties hebben zelfs het vertrouwen opgezegd in hun bestuurders-, maar daaronder is er het conflict tussen de 'journalisten' en de -krokkettenbakkende- 'machtswellustelingen'. Het zou mooi zijn als de redactie van De Telegraaf onder leiding van Joost de Haas en Bart Mos in opstand komt tegen het 'Lunshof-kamp' onder leiding van de krokettenbakker en het heft in handen neemt. Wat valt er nog te verliezen? Schop die Paradijs die de krant niets positiefs heeft te brengen behalve dan misschien wat gebak en goedkope champagne de straat op! Bouw een nieuwe afgeslankte krant op met weer echte journalistiek! Maar gooi dan wel eerst die 'Tegel van Felix' uit het raarm!
http://hvv.amsterdampost.nl/HVV/www.hetvrijevolk.com/indexbf70.html?pagina=7346
 
Zie ook:

Maak jouw eigen website met JouwWeb