'VS implanteren chip onder huid van burgers'
wo 06 mrt 2013, 17:39
 ROME - Als een nieuwe populistische partij voor het eerst in het parlement komt en dan ook nog eens met veel zetels, blijken er soms vreemde eenden in de bijt te zitten. Dit blijkt ook in Italië waar de Beweging 5 Sterren (M5S) eind februari een kwart van de stemmen kreeg en dus veel onervaren parlementariërs naar Rome mag sturen.
 
Onder hen is de 26-jarige Paolo Bernini. Die blijkt te geloven dat de VS zijn begonnen bij de burgers microchips onder de huid te implanteren om hen te controleren, aldus berichten in de Italiaanse pers woensdag. Volgens hem is er een complot van de media om de burgers niet goed te informeren. Lees verder...
 
Zie ook:
FDA keurt verkoop van medicijnen met RFID Microchip goed
26 augustus 2012.
Waar Beginning and End voorkwam dat Groot Brittannië het uitschrijven van medicijnen die de RFID microchip bevatten goedkeurde. Heeft United States Food and Drug Administration nu akkoord gegeven voor het gebruik van een soort gelijk opneembare RFID microchip in de Verenigde Staten. 

De Food and Drug Administration heeft akkoord gegeven voor een opneembare digitale sensor die de lichamelijke gezondheid kan waarnemen met de bewering dat patiënten hun medicijnen regelmatig innemen en een volg apparaat nodig hebben in hun lichaam om ze te assisteren bij hun medische zorg… Proteus Digital Health (PDH) realiseerde het Ingestion Event Marker (IEM) die als eerste goedgekeurd was in Europa. George Savage, mede oprichter en hoofd medisch officier van gezondheid bij PDH beweert dat deze gebruikers zich bevinden in een nieuwe era van digitale medicatie “verschuift het paradigma”. De IEM, zo klein als een zandkorrel, kan ingebed worden in een pil, en ingenomen om de lichamelijke gezondheid van de patiënt te meten. Het apparaat zal metingen verzamelen zoals een hartslag, de positie van het lichaam en de activiteiten. De IEM zend een signaal naar je smartphone; deze zendt de gegevens door naar je arts. Actuele gegevens over je biologische doen en laten kunnen draadloos ontvangen worden. (bron).

De RFID chip in de pil wordt aangeboden om patiënten te helpen meer efficiënt met hun medicijnen om te gaan. 

Zoals Beginning and End omschreven hebben, de maatschappij wordt steeds meer geïndoctrineerd in de acceptatie, gebruik en wil om de RFID microchips als een gangbaar  deel van het leven te laten uitmaken. Al hoewel het gevaar van inbreuk op iemands privacy niet mee wordt genomen als een serieuze zaak. Ook al erkennen de voorstanders van het gebruik van de RFID openlijk dat alle privé zaken ook zichtbaar zullen zijn. 

“Ongeveer de helft van alle mensen nemen hun medicijnen niet in zoals ze zouden moeten doen”, dit verklaarde Erik Topol, directeur van de Scripps Translational Science Institute in La Jolla, California. “Dit apparaat kan een oplossing zijn voor het probleem, zodat doctoren weten wanneer ze een patiënt nog afhankelijker kunnen maken van hun medicatie. Topol is niet aangesloten bij het bedrijf dat de apparaten fabriceert, Proteus Digital Health in Redwood City, California, maar hij omarmt de sensor als het beroep voor de toekomst, zo gezegd te hebben, “het is net Big Brother is watching you of je je medicijn wel neemt”. (bron)

Nu zal “Big Brother” het complete medische profiel van een patiënt hebben, actuele gezondheids toestand en locatie allemaal opgeborgen op een computernetwerk wat altijd nagegaan kan worden. 

De Bijbel profetieën die de laatste jaren aangeven voordat Christus voor de tweede keer terugkeert, ook wel bekend als de Grote Verdrukking, bijna de gehele wereld zal gebruik maken van een systeem dat elke bewoner kan achterhalen over de gehele aarde: 

Verder liet het bij alle mensen jong en oud, rijk en arm, vrije en slaaf, een merkteken zetten op hun rechterhand of op hun voorhoofd. Alleen mensen met dat teken, dat wil zeggen de naam van het beest of het getal van die naam, konden iets kopen of verkopen. Hier komt het aan op wijsheid. Laat ieder die inzicht heeft het getal van het beest ontcijferen; er wordt een mens mee aangeduid. Het getal is zeshonderd zesenzestig. 

Het merkteken van het Beest zal de ultieme maatschappelijke controle mechanisme zijn en alles zal gecontroleerd en beheerd worden via een “teken” in de rechterhand of voorhoofd. Zonder zal een persoon niet de mogelijkheid hebben om iets te kopen of verkopen nu iedereen zijn financiën nagegaan worden en er zal natuurlijk toestemming zijn om iedereen zijn privé account te checken of te debiteren. Het gemak van aankopen doen, niet langer contant geld of credit kaarten of zelfs zorgen over je pincode maken zullen zeker de gemakken zijn van dit systeem. 

De RFID pillen worden aangeboden als een oplossing om het “gedoe” van het in de gaten houden van medicijnen en het innemen van verkeerde doses. Hier is een bijlage voor het nieuwe product. http://beginningandend.com/fdapproves-sale-of-pills-with-rfid-mir...
Bron: http://unitedtrustseekers.com/profiles/blogs/fda-approves-sale-of-pills-with-rfid-microchip
Wetenschapper geïmplanteerd met RFID chip krijgt computervirus
Scientist implanted with RFID Chip gets computer virus
Geüpload door 91177info op 3 aug 2010
Een Britse wetenschapper is de eerste mens op aarde, die besmet is met een computervirus.

Dr. Mark Gasson, een cybernetica expert aan de Universiteit van Reading, heeft een computerchip geïmplanteerd in zijn hand. De chip is geprogrammeerd om de veiligheidsdeuren te openen naar zijn laboratorium en garandeert dat alleen hij in staat is zijn mobiele telefoon in te schakelen en te gebruiken.

Maar Dr. Gasson besmette opzettelijk de chip met een computervirus, waarna deze automatisch werd doorgestuurd naar het lab beveiligingssysteem om deze te beïnvloeden.
"Zodra het systeem is geïnfecteerd, krijgt iedereen toegang tot het gebouw en hun toegangskaart zou ook worden besmet," zei hij tegen Sky News.

Het virus op zijn chip is goedaardig. Maar een kwaadaardige computercode zou criminelen de toegang tot een gebouw kunnen geven. Dr. Gasson zegt dat zijn experiment ook de kwetsbaarheid van de chips, momenteel routinematig geïmplanteerd bij patiënten, onthult.

Pacemakers bevatten mini-computers die de hartslag controleren, en communiceren met artsen via een speciale ‘uitlezer’ tegen de huid. Maar als een virus werd doorgegeven aan het apparaat, dat zijn juiste werking gestopt zou hebben, kunnen de gevolgen voor de patiënt fataal zijn. "De apparaten zullen moeten beginnen veiligheidsversleuteling te gebruiken," zei Drs Gasson.

"Medische apparatuur moet tevens een soort van beveiliging met een wachtwoord bezitten. Dat zijn elementaire veiligheidsmaatregelen. Het is verbazingwekkend, dat deze apparaten dit niet al hebben."
 
Zie ook:
De illuminati Part 46 (RFID-Chip Merkteken van de beest 666 deel 5)
Geupload op 23 mrt 2010
(RFID-Chip Merkteken van de Beest 666

Wordt Wakker Mensen !!!
 
 
Zie ook:
Van 9/11 tot de onderhuidse chip
Geupload op 20 aug 2008
Bekijk het en oordeel zelf
Kleinste RFID-chip ter wereld
Elektronische nummering van producten en documenten waarbij men gebruik maakt van de "µ-chip" (of mu-chip) die ondersteund wordt door een op een netwerk gebaseerde database, schept nieuwe zakelijke en levensstijl toepassingen die de innovatieve productie-, distributie-, consumptie-, opsporing- en hergebruik uitvoeringen vergemakkelijken.

RFID IC staat voor Radio Frequency Identification Integrated Circuit.

Concept
De RFID, draadloze semiconductor geïntegreerde circuit slaat een ID-nummer op in zijn geheugen en is tien jaar geleden voorgesteld als een alternatief voor de streepjescode. Het gebruik ervan echter, is tot nu toe beperkt tot enkele toepassingen waarbij de voordelen niet opwegen tegen de relatief hoge kosten.

De µ-chip is Hitachi's antwoord om sommige problemen op te lossen die worden geassocieerd met de conventionele RFID-technologie. De µ-chip gebruikt een frequentie van 2.45GHz. Het heeft een 128-bit ROM om de ID op te slaan, zonder lezen-schrijven en anti-schok capaciteiten. Zijn unieke ID-nummers kunnen gebruikt worden om individueel kwintiljoenen en kwintiljoenen objecten op te slaan zonder kopie. Bovendien is de µ-chip met een omtrek van 0.4mm klein genoeg om aan vele kleine objecten te worden bevestigd, waaronder papier. Productie, distributie en opsporingssystemen kunnen gebouwd worden met of uitgerust worden met de µ-chip die beschikt over een gebeurtenisgestuurde verzameling van - en op aanvraag toegang tot - informatie die in een database wordt opgeslagen via het netwerk. Door deze database te koppelen aan de veelzijdigheid van de chip kunnen nieuwe zakelijke en levensstijltoepassingen werkelijkheid worden. Deze nieuwe toepassingen maken het mogelijk om productie-, commerciële en hergebruikprocessen uit te voeren op een manier die eerder nog niet mogelijk was. 

Hitachi.co.jp 17-05-2004
Met dank aan Niburu.nl 

Maak jouw eigen website met JouwWeb