Haarp, wat is dat dan?
Is deze technologie gevaarlijk, is het een ‘super-wapen’?
De toepassingen van deze technologie bestaan o.a. uit de mogelijkheid haar te gebruiken als raket-afweer systeem, ‘star-wars’ wapen, als een wapen om het weer te beïnvloeden, en om röntgen-foto’s van het binnenste van de aarde te maken, om mindcontrol mee uit te voeren ofwel het bewustzijn van mensen te manipuleren middels ELF-golven (Extreme Low Frequency), en om aardbevingen en/of orkanen e.d. mee te veroorzaken.
 
Heeft de US-military werkelijk ‘gaten in de hemel/lucht’ geschoten/gemaakt?
Deze goed gedocumenteerde film-produktie onderzoekt wat de fysieke effecten zijn van het zgn. ‘HAARP-project’, en wat de uitwerking ervan is, of in de toekomst zal worden, op onze ionosfeer.
HAARP (Highfrequentie active aurora research program) is een omstreden hoge frequentie radio-zend-installatie annex ‘iono-sfeer verhitter’ waarover het gerucht gaat dat ze door de US-Navy/Air Force i.s.m. de Philips laboratoria in Ganoka, Alaska gerund wordt.
 
Deze HAARP-film onderzoekt de implicaties van dat project en evalueert verschillende theorieën van onafhankelijke wetenschappers die ons in dit verband proberen te waarschuwen voor de gevaren van het gebruik van technologieën voor het stralen op hoge en zeer lage frequenties en voor Elektro-magnetische technologieën iha, en ons in te lichten over de manieren waarop die ook op een voor de mensen gunstige manier zouden kunnen worden gebruikt.
 
Deze docu probeert een neutrale, eerlijke en nauwkeurige evaluatie van het het zgn. ‘Haarp-project’ te geven, en ze openbaart informatie over dat project die spectaculaire gevolgen zou kunnen hebben voor onze hele wereld. Lees meer
Vragen over HAARP in de Europese Commissie!
27 januari 2010 Door GuidoJ.
Veel reacties op het artikel over de mogelijkheid dat de mega-zender HAARP, de Haïti-aardbeving wel eens getriggered zou kunnen hebben. Zo niet opzettelijk veroorzaakt, dan toch in ieder geval het vuurtje aangestoken.. Maar kan dit überhaupt, was direct de vraag? Maar deze vraag is eigenlijk al lang beantwoord: JA, DAT KAN..!!!
 
Kun je je voorstellen dat de bizarre en verwoestende gevolgen die de H.A.A.R.P.-installatie op onze wereld kan hebben, ‘gewoon’ onderwerp is geweest van besprekingen in de Europese Unie.
Want deze heeft 10 jaar geleden al, op 14 Januari 1999, zeer uitgebreid een milieuresolutie besproken, waarin het de bedoeling was, een resolutie aan te nemen, die intens zware wapens, die door hun gebruik, ernstige gevolgen hebben OP HET MILIEU VAN ONZE AARDE wilde doen verbieden.
Op de onderstaande lead kun je het HELE verhaal lezen, maar wij beperken ons hier even tot de gedeelten van de resolutie waarin HAARP werd besproken. Want het gaat er niet zozeer om natuurlijk, in welke mate deze resolutie is nageleefd en/of nu is ingedaald.
 
HAARP in Alaska
 
Het gaat er HIER vooral om HOE ER IN OFFICIËLE KANALEN OVER HAARP WORDT GESPROKEN.
Je kunt er dan ook vanuit gaan, dat de omschrijvingen van HAARP, zoals je die hieronder in het verslag van de zitting van 14 Januari 1999 kunt lezen, correct zijn.
 
DIT IS DUS HET WAPEN HAARP WAAR WE ZO NAARSTIG NAAR INFO OP ZOEK ZIJN. De mogelijkheid tot het triggeren van aardbevingen is dus wel degelijk mogelijk!! Lees het verhaal hieronder, en nogmaals: het is slechts het gedeelte uit het verslag, dat over HAARP gaat. (Met veel dank aan ‘Anne’, bezoekster op WantToKnow)
 
Het zijn dus allemaal quotes uit de ontwerpresolutie. De essentie is dus nogmaals, dat het door de Europese Unie onomwonden wordt bevestigd dat het om een militaire installatie gaat..!! HIER de hele paginaLees verder
getDoc.pdf
511 downloads

Maak jouw eigen website met JouwWeb