Hormoonverstorende stoffen
Januari 2014
Hier vind je meer achtergrondinformatie over hormoonverstorende stoffen en hun effect op de gezondheid van de mens. 
 
Wat zijn hormoonverstorende stoffen?
Hormoonverstorende stoffen (Endocrine disruptors) zijn synthetische, lichaamsvreemde stoffen die werken als hormonen of de werking ervan juist blokkeren. Het gevolg is verstoring van het hormonale systeem met mogelijk  schadelijke effecten op het zenuwstelsel en het immuunsysteem.
 
Er zijn veel voorbeelden bekend van een hormoonverstorende werking van synthetische stoffen zoals DDT, PCBs, dioxines of TBT (tributyltin) op bijvoorbeeld amfibieën, slakken, vissen of vogels. Wetenschappers komen steeds vaker tot de conclusie dat niet alleen dieren door de werking van hormoonverstorende stoffen getroffen worden, maar ook mensen.
Andere hormoonverstorende stoffen, die nog niet verboden zijn, zijn bepaalde ftalaten (weekmakers), parabenen, gebromeerde vlamvertragers en chemicaliën zoals Bisfenol A en nonylfenol. Lees verder...
 
Zie ook:
UK_voorlichting.pdf
430 downloads
adhd_booklet_cl508.pdf
427 downloads
eisenberg_quotes.pdf
433 downloads
ethiekreglement_pedok_april_2012.docx
434 downloads
Leon Eisenberg.doc
421 downloads
NB344.pdf
413 downloads
NEJMoa1203241.pdf
442 downloads
Pelsser-The-Lancet-2011-Publication-INCA-study.pdf
417 downloads
Dna afstaan, je zal meewerken aan de duivelse grillen van de NWO
Gepubliceerd op 3 okt 2012
DNA AFSTAAN, JE ZAL MEEWERKEN AAN DE DUIVELSE GRILLEN VAN DE NWO
 
Zie ook:
Het Elektronisch Patiëntendossier (EPD) en zelfcensuur
Door Kaatje36 - 15:20
Het EPD dat door de Eerste kamer is weggestemd lijkt er alsnog door particuliere organisaties in de vorm van Zorgverzekeraars doorgedrukt te worden. Huisartsen en apothekers die niet mee willen werken dreigen financiële consequenties voorgeschoteld te krijgen.

Een aantal evidente nadelen is al vaak genoemd zoals het enorme aantal zorgverleners dat toegang krijgt tot de gegevens, de onmogelijkheid zoveel data 100% veilig op te slaan, de regie die niet in handen van de patiënt is belegd en de mogelijkheid dat de data in de toekomst voor allerlei andere doeleinden gebruikt zullen gaan worden; de overheid heeft niet bepaald een vlekkeloos trackrecord in deze. Wat tot dusverre onderbelicht is gebleven is zelfcensuur van patiënten en de maatschappelijke schade plus kosten waar deze zelfcensuur toe kan leiden. Lees verder...
 
Zie ook:
Het EPD krijgt eerste proces aan de broek...doc
410 downloads
Dr. Rath - EU Politiek Perspectief
Gepubliceerd op 28 jun 2012
Wilt u onze campagne steunen, stuur ons een E-Mail: Info@dr-rath-foundation.org
Of neem een kijkje op onze Website: http://www4nl.dr-rath-foundation.org/

Wat je altijd al wilde weten over 'Brussel EU' --Maar niemand die dat durfde te vertellen:
http://www.relay-of-life.org/nl/index...

We leven in een tijd van openheid!
Natuurlijk wilt de Gevestigde Orde dit voorkomen.
Heeft u vragen omtrent dit onderwerp: http://www.wiki-rath.org/

In deze manifestatie op 13 maart 2012 in Berlijn roept Dr. Rath de mensen in Duitsland en Europa op, verantwoording te nemen. Het is een oproep, gemeenschappelijk een democratisch Europa voor mensen en door mensen op te bouwen -- en een nieuwe, op genezing en voorkoming van ziekten gebaseerde gezondheidswetenschap. De nu verkrijgbare wetenschappelijk onderzoeksresultaten over natuurlijke geneesmiddelen maken duidelijk, dat deze medicijnen talrijke volksziekten met een behoorlijk aandeel terugdringen kan. Echter deze „Wereld zonder ziekte" wordt ons niet gegund -- omdat al deze ziekten voor de Pharma-Industrie een miljardenmarkt is. Willen wij deze wereld zonder ziektes voor ons en onze kinderen, dan moeten wij ons verenigen. Nu!

Op 13 November 2007, was in voormalig concentratiekamp Auschwitz een historisch event. Op deze plaats waar een van de grootste misdaden tegen de mensheid werden begaan, riepen de overlevers van het kamp op tot een Europa van en voor het volk met in het achterhoofd de dubieuze rol van het olie en drugs kartel tijdens de Tweede wereldoorlog.
http://www.eu-referendum.org/english/...

Daarnaast, overhandigden zij de "Relay of Life" award aan Dr. Rath en zijn team met het mandaat om de boodschap door te geven: "Never again!" aan de volgende generatie. Dr. Rath's toespraak, bij het accepteren van deze award, kun je vinden hier: http://www.relay-of-life.org/speech/s...

VOLG ONS op FACEBOOK: http://www.facebook.com/pages/Dr-Rath...
TWITTER: https://twitter.com/#!/Dr_Rath_News
Wereldberoemde hartchirurg onthult ware oorzaak hartaandoeningen
15 maart 2012
De wereldberoemde hartchirurg Dwight Lundell heeft 25 jaar ervaring in zijn vakgebied, heeft meer dan 5.000 openhartoperaties verricht en moet nu toegeven dat hij ernaast zat.  
 
Op basis van de wetenschappelijke literatuur hield het medisch establishment altijd vol dat hartziekten het gevolg zijn van een verhoogd cholesterolgehalte.
 
De enige geaccepteerde therapie was het voorschrijven van medicijnen die cholesterol verlagen en een vetarm dieet. Gesteld werd dat een vetarm dieet zou leiden tot een lager cholesterolgehalte en dus minder hartkwalen. Afwijken van deze aanbevelingen werd gezien als ketterij. 
 
Het werkt niet!
Deze aanbevelingen zijn niet meer wetenschappelijk of moreel verdedigbaar.
Enkele jaren geleden werd ontdekt dat ontstekingen in de aderwand de werkelijke oorzaak zijn van hartziekten. Langzamerhand vindt er een paradigmaverschuiving plaats.
 
De diëtaire aanbevelingen hebben inmiddels wel een diabetes- en obesitas-epidemie veroorzaakt. Ondanks het feit dat 25 procent van de bevolking dure statines slikt en dat veel vet is verdwenen uit ons dieet, overlijden er meer mensen aan hartziekten dan ooit tevoren! Uit de statistieken van de American Heart Association blijkt bijvoorbeeld dat 75 miljoen Amerikanen momenteel lijdt aan hartziekten en dat nog eens 20 miljoen diabetes hebben. De patiënten worden bovendien steeds jonger. 
 
Ontstekingen gevolg van vetarm dieet
Zonder ontstekingen in het lichaam zal cholesterol zich nooit ophopen in de aderwand, om vervolgens hartziekten of beroertes te kunnen veroorzaken. Zonder ontstekingen zou cholesterol vrijelijk door het lichaam bewegen, zoals de natuur het bedoeld heeft. Door ontstekingen houdt het lichaam cholesterol gevangen.
 
Een ontsteking is het natuurlijke afweermechanisme van het lichaam om een indringer zoals een bacterie, gifstof of virus uit de weg te ruimen. Wanneer we het lichaam echter continu blootstellen aan gifstoffen of voedsel, dat het lichaam niet goed kan verteren, krijgen we last van chronische ontsteking.
 
De schade en ontstekingen aan onze bloedvaten worden veroorzaakt door het vetarme dieet, dat al jaren wordt aanbevolen door de reguliere geneeskunde. Door het overmatig gebruik van bewerkte koolhydraten, zoals suiker en meel en de overconsumptie van plantaardige oliën uit sojabonen, maïs en zonnebloem ontstaat chronische ontsteking.
 
Becel Pro-activ
In Nederland vinden we bijvoorbeeld Becel Pro-activ in de supermarkt. Unilever belooft dat de boter het cholesterol verlaagt en hart- en vaatziekten voorkomt. ‘Aanbevolen door de Hartstichting’ staat prominent op de zijkant. Becel Pro-activ bevat echter onnatuurlijk grote hoeveelheden plantensterol. De consumptie van plantensterolen in bijvoorbeeld sojaolie kan leiden tot een toename van het risico op hart- en vaatziekten en is een risicofactor voor het ontstaan van aderverkalking. De organisatie wil nu dat het product uit de supermarkten verdwijnt. 
 
Wat kunnen we er tegen doen?
Dr. Lundell heeft dit gezien in duizenden en duizenden bloedvaten. Wat kunnen we ertegen doen? Eet meer eiwitten voor sterkere spieren. Kies koolhydraten die zeer complex zijn, zoals in kleurrijk fruit en in groenten. Gebruik geen soja- of maïsolie en het bewerkte voedsel dat ervan wordt gemaakt. Kies daarentegen voor olijfolie of biologische roomboter.
 
Door voedsel dat ontstekingen in je lichaam veroorzaakt te vermijden en essentiële voedingsstoffen uit vers onbewerkt voedsel tot je te nemen, herstel je de schade aan je bloedvaten en de rest van je lichaam. 
 
Dr. Dwight Lundell beantwoordt vragen over statine medicatie, behandeling met een statine, het nemen van statines, statine LDL, hart- en vaatziekten en ontstekingen. 
 
Bewijs geleverd: Autisme veroorzaakt door vaccinaties!
17 mei 2011
Het zijn de Coutinho’s en Osterhauzen van deze wereld, die ons willen wijzen op de voordelen van vaccinaties. “Natuurlijk zitten er risico’s aan vaccinaties”, horen we Coutinho nog vertellen in zijn praatje in de Rode Hoed, gesponsord door de farmaceutische industrie, geleid door de manipulerende en dominante, zichzelf ‘journalist’ noemende, Simon Rosendaal. (zie HIER)
En die gevaren van vaccinaties zouden ook in kaart zijn gebracht. Niks geen gevaar voor kwik, “Daar is nog niks van gebleken”…
 
Niks geen gevaar van autisme, als bijwerking van vaccinaties aan baby’s..! “Daar is nog niets van gebleken in wetenschappelijk onderzoek”. Aldus top-ambtenaar Roel Coutinho, directeur van het RIVM. Nee Coutinho was vol lof over de farmaceutische industrie. Want juist vanuit zijn functie als directeur van het RIVM, onderstreepte hij nog eens het belang van een ‘goede samenwerking’ tussen de overheid en de farmaceutische industrie..!

En voor belangenverstrengeling hoefden we ook niet bang te zijn. Er zouden volgens Coutinho, veel systemen ingebouwd zijn, waardoor we van een belangenverstrengeling tussen farmaceutische industrie en dienaren van overheidsinstanties gevrijwaard zouden blijven..

Nee meneer Coutinho, bedenkt u zich goed, dat het belang van de burgerbevolking VOLLEDIG tegengesteld is aan het belang van de farmaceutische industrie..! De bevolking wil het geld in haar zak houden, haar belastinggeld meegerekend! En Big Pharma wil natuurlijk niets anders dan geld en macht, ook politieke macht! In de farmaceutische industrie lijken moreel-goedwillenden inmiddels op een hand te tellen..
De bevolking wordt steeds gezonder, maar daar heeft de farmaceutische industrie wat op gevonden..! Ze gaan mensen ‘preventief beschermen voor ernstige ziekten’.. Hoe? Nou simpel, door een programma van ongekende omvang uit te rollen, op het gebied van.. Vaccinaties..!
 
De bevolking wil geen geld betalen voor gezondheid, die er al is, maar wil kennelijk wel betalen voor het voorkómen van ziekte. Angstig gemaakt door heftige verhalen van Spaanse Griep, door o.a. meneer…. juist Coutinho.. (En laten we Ab Osterhaus niet vergeten. De man die naar eigen zeggen ‘dol is op virussen’..)  Het evenwicht is bereikt.. De farmaceutische industrie ontvangt haar miljarden voor medicijnen ‘die ziekte voorkomen’…! En de bevolking..? Die hoeft niet meer BANG te zijn..
 
Waar de excessen van dit huwelijk tussen Big Pharma en ‘de Overheid’ toe kunnen leiden, is duidelijk. De bevolking is de dupe. Teveel vaccins, te dure vaccins, schadelijke vaccins die door de overheid dienen te worden gecompenseerd (Big Pharma heeft immuniteit namelijk afgedwongen!!), enz. Lees het volgende verhaal. Maar zie hoe er toch nog hoop is. Hoe de waarheid altijd aan het licht komt. Hoe non-profit organisaties in de VS zich keihard maken om de onderste steen boven te krijgen. En die steen die stinkt naar rottende dekmantels..!
 
En oh ironie, hoe dezelfde afgedwongen vaccinatieschade-immuniteit van Big Pharma ook haar Waterloo zal worden. Want waar deze farmaceutische cowboys niet mee hadden gerekend, is het feit, dat de betreffende overheidsinstantie die de schadevergoedingen toekent, daarmee ook een schitterende database heeft voor onderzoek naar vaccinatieschade. Met andere woorden: deze heftige ontdekking kón dus niet uitblijven: autisme wordt veroorzaakt door vaccinaties!! Lees verder
start foundation - rapport meldpunt auti-weigerscholen (publieksversie).pdf
426 downloads
'Dwaze Kinderen' klagen misstanden in ouderenzorg aan
 
Deel 2
Gepubliceerd op 8 apr 2011
Deze reportage gaat over de 'Dwaze Kinderen', een beweging die zich zorgen maakt over de kwaliteit van de ouderenzorg in Nederland. De Dwaze kinderen merken dat ouderen in sommige verzorgingstehuizen verwaarloosd worden of op een andere manier niet de zorg krijgen die ze verdienen. In deze reportage staan enkele 'Dwaze kinderen' centraal. Ze vertellen over de situatie waarin hun ouders zich bevinden.
(DEEL 1 NCRV-uitzending 8/04/2011 - Altijd Wat - Misstanden in de ouderenzorg)

Lees meer over ouderzorg op:
http://www.ouderenhart.be
Algemeen dagblad van 16 november 1998
Artsen: Vertrouwen in kinderbescherming ontbreekt stelt de vakgroep Huisartsengeneeskunde in Utrecht
Arts zwijgt over mishandeling. Vertrouwen in kinderbescherming ontbreekt!
UTRECHT- Artsen blijken hun vermoedens over fatale gevolgen van kindermishandeling nauwelijks te melden bij de kinderbescherming of de vertrouwensartsen. Dat blijkt uit een onderzoek van de vakgroep Huisartsengeneeskunde in Utrecht.
 
In 1996 zijn naar schatting 40 kinderen overleden als gevolg van kindermishandeling. dat is meer dan op grond van eerdere schattingen werd gedacht, maar relatief weinig in vergelijking met de schattingen in anderen Europese landen en in de Verenigde Staten. De cijfers over de fatale gevolgen van kindermishandeling in ons land liepen tot nu toe ver uiteen.
 
Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek overleden in 1994 slechts 2 kinderen aan de gevolgen van mishandeling, het Bureau Vertrouwensartsen ging uit van 14. Het meldpunt kindermishandeling, ingesteld door de ministeries van Volksgezondheid en Justitie, moest proberen achter de werkelijke omvang van het probleem te komen. Uit de opmerkingen van de artsen bleek dat er een algemeen wantrouwen is ten opzichte van de Raad voor de Kinderbescherming en de Bureaus Vertrouwensartsen.
 
De artsen hebben de indruk dat deze instanties ver af staan van de dagelijkse praktijk en zij twijfelen aan het nut van meldingen. Ook zou de bewijsvoering moeilijk zijn en zouden politie en justitie te weinig ondernemen. Tenslotte zouden artsen de relatie met het gezin dat zij behandelen, niet in de waagschaal willen stellen. Het vermoeden van artsen dat er kindermishandeling in het spel is, is vaak gebaseerd op het feit dat het verhaal niet klopt. Bij negen gevallen werd aangegeven dat het overlijden door een betere begeleiding of door adequater handelen te voorkomen was geweest.
 
Ongeveer tweederde van de kinderen was 2 jaar of jonger. In ongeveer de helft van de gevallen ging het duidelijk waarneembare doodsoorzaken als geweld, verstikking, verbranding en ongelukken. In de anderen gevallen ging het om moeilijker vast te stellen doodsoorzaken als wiegendood of vergiftiging met geneesmiddelen. Soms was er sprake van grove nalatigheid of verwaarlozing. In twee gevallen was een kind gestikt, na in slaap te zijn gevallen bij een dronken vader.
 
Een kinderarts meldde het overlijden van drie kinderen uit een gezin. In het Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde van deze week pleit de onderzoeksgroep voor bijscholing van huisartsen, zodat zij kindermishandeling sneller kunnen ontdekken. Ook een verplichte lijkschouwing bij onverwacht overlijden van kinderen zou een mogelijkheid kunnen zijn meer inzicht te krijgen op de omvang van het probleem. Consultatiebureaus en de Raad voor de Kinderbescherming zouden alerter moeten zijn op verwaarlozing en kindermishandeling, vooral bij zeer jonge kinderen.